Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Fotografisk Center

Bygning 55, Staldgade 16, 1699 København V

MAIL: info@photography.dk

TLF: +45 3393 0996

WEB: photography.dk

Tirsdag - fredag 12-18, torsdag 12-20, lørdag - søndag 12-16.


Arktis i kunstens spejl

Stephanie von Spreter, Martin Breum

25.05.2018 -
FACEBOOKEVENT


Med kurator Stephanie von Spreter (DE/NO) og journalist og forfatter Martin Breum (DK).

Arktis er et område, som længe har været omgærdet af myter og fortællinger. Fra 1800-tallets europæiske opdagelsesrejsende og polarforskere til vore dages klimaaktivister har Arktis været omdrejningspunkt for divergerende interesser og en zone for konflikt. Arktis har længe optaget kunstnere, og mange billedkunstnere har ikke mindst i de senere år lavet projekter, som omhandler såvel polarhistorie som nutidens miljømæssige udfordringer. Udstillingen For a gentle song would not shake us if we had never heard a loud one drejer sig om Arktis. Her viser otte billedkunstnere deres personlige vinkel på et område og dets historie.

Til debatten Arktis i kunstens spejl ønsker vi at sætte fokus på, om billedkunst kan italesætte problematikker på en anden måde og måske nå et andet publikum end fx journalistikken kan gøre det. Mød kuratoren af udstillingen Stephanie von Spreter og journalist og forfatter med speciale i Arktis Martin Breum til en debat om, hvordan og hvornår kunsten kan gøre en forskel.

Arrangementet foregår på engelsk.

Begge arrangementer koster 50 kr. inkl. entré til udstillingen og et glas vin. Gratis for medlemmer af Fotografisk Center. Tilmelding: 3393 0996 eller info@fotografiskcenter.dk

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Kunstskolen Spektrum