Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

DIAS – Digital Interactive Art Space

Vallensbæk Station, 2665 Vallensbæk Strand

MAIL: info@diaskunsthal.dk

TLF: +45 4797 4700

WEB: diaskunsthal.dk

Monday - Sunday: 00:00 — 24:00


All Talk

Haandholdt

27.08.2015 -
FACEBOOKEVENT


Hvad er app-kunst, og hvad skal kunsten på vores mobiltelefoner? - i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus, d. 27. august kl. 16.00-18.00

Kom og hør kunstnerne bag Haandholdts app-værker fortælle om deres arbejde med kunst til mobile platforme og stil dine spørgmål til proces og mening. Mød bl.a. billedkunstner Jacob Tækker og den berømte "Man in a box", og se billedkunstner Kristoffer Akselbos "Supermoon" - en graphic novel til iPad med klimaforandringer som tema, og hør komponist Anders Monrad forklare, hvorfor din telefon er et vigtigt instrument.

Gruppen Haandholdt har produceret kunst til mobile platforme siden 2011 og er inviteret til DIAS i anledning af Copenhagen Art Week. Årets tema for CAW er Shared Space, et tema, der i den grad omfatter Haandholdts kollaborative tilgang og resultaterne af arbejdet - kunst, der indtager rum på vores smartphones og er lige til at tage med i lommen. Hent alle værkerne i App Store eller via QR-koderne på Vallenbæk Station.

Eventen efterfølges af performancen Virtuoso på Vallensbæk Station kl. 18.00 - 19.00 ved percussionist og performancekunstner Ying-Hsueh Chen.

Skriv kommentarTAl R - Glyptoteket
Krabbesholm Højskole
Kunstskolen Spektrum
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole
Kunsthøjskolen på Ærø