Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Kvit

Blågårdsgade 31, 2200 København N


Åbningsudstilling

Selma Sjöstedt, Lasse Årikstad, Inga Sund Hofset, Kamilla Langeland, Louise Jacobs, Anahita Alebouyeh, Niels Munk Plum, Melanie Kitti, Ragna Sverresdotter Haugstad, Espen Iden, Maja Haugsgjerd, Johanna Edgren, Hedvig Heggem Nergaard, Agnieszka Golaszewska, Irene Steinsland

07.11.2015 - 08.11.2015
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Fredag d. 6 November 2015 åbner Kvit Galleri dørene for første gang. Galleriet har inviteret 15 specielt udvalgte nordiske kunstnere, ligesom der også vil være koncerter og DJs.

Stifterne, Astri Styrkestad Haukaas og Ingjerd Heggem Nergaard har skabt et rum for spirende samtidskunstnere i Blågårdsgade på Nørrebro, som både skal fungere som workspace og udstillingsrum. Til åbningsudstillingen er der inviteret 15 nordiske kunstnere, som alle vil bidrage med kunst. Kunstnerne spænder vidt i format og dækker maleri, foto, video, tekstil, skulptur og performance. Alle kunstnerne er nyuddannede eller stadig under uddannelse, og er udvalgt efter galleriejernes egen smag. Målet er at involvere ambitiøse ildsjæle der kan bidrage med noget autentisk til samtidskunsten i København.

Til åbningen vil der desuden være DJ sets fra Løwenstein, Peter Munck og islandske Sexy Lazer, samt koncert med danske König.

Udstillingen er også åben lørdag d.7 og Søndag d. 8 November fra 12-17.

Om Kvit:
Kvit er et nyt galleri og atelier i Blågårdsgade på Nørrebro i København. Kvit er et rum , der opfylder ambitionen om at kombinere udfoldelse og udstilling af samtidskunst.

Kvit er etableret af de to kunstnere Ingjerd Heggem Nergaard og Astri Styrkestad Haukaas, som deler ambitionen om at skabe et vindue til udstilling af danske og internationale samtidskunstere. Lokalerne skal fungere som dynamiske rum der ikke er limiteret af det konventionelle grænser en enkelt kunstform, og kan dermed huse visuel kunst, performance, musik og literatur. De to stiftere er begge kunstuddannede og er drevne at et ønske om at eksponere dem alle og derved udnytte de mange synergier der kan opstå imellem dem.

Skriv kommentarKunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
Københavns Kunstskole
Lilith Performancestudio
Kunstskolen Spektrum
TAl R - Glyptoteket