Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Museet for Samtidskunst

Stændertorvet 3D, 4000 Roskilde

MAIL: info@samtidskunst.dk

TLF: +45 4631 6570

FAX: +45 4631 6571

WEB: samtidskunst.dk

Tirsdag, torsdag & fredag 12-17 Onsdag 12-20 Lørdag-søndag 11-16


Åbne Musik-Værk-Steder i 2016

11.06.2016 -


Hvordan bliver nye kompositioner til levende musik?

 

Når en musiker møder et nyskrevet værk, står hun foran en rejse ud i et ukendt land endnu ikke kortlagt. Med komponisten som nysgerrig vejleder tager musikerne fat på at give musikken form. En spændende og speciel proces. Komponisterne Kuno Kjærbye og Hanne Tofte Jespersen gik sidste efterår til Museet for Samtidskunst med ideen om at åbne denne proces for andre. Det er blevet til en serie Åbne Musik-Værk-Steder, hvor museet nu inviterer publikum ind til det første forløb fra lørdag d. 11.juni.

 

I Åbne Musik-Værk-Steder arbejder en komponist og to musikere i museets udstillingsbygning. Over fire dage vil de være til stede på museet og gå i dialog med de besøgende og inddrage forskellige rum. Publikum kan opleve ”musikværker-på-vej”, tale med kunstnerne og komme tættere på samtidens musik.

 

I juni 2016 er det komponisten Claudio Passilongo, og musikerne er Kuno Kjærbye, violin og Mikkel Andersen, guitar. Claudio er italiener, uddannet komponist og pianist fra musikkonservatoriet i Napoli, og bor nu i Danmark.

Skriv kommentarKunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole
TAl R - Glyptoteket
Lilith Performancestudio
Københavns Kunstskole