Få nyheder, ferniseringer og events hver uge i din mailbox. Tilmeld dig Kopenhagens ugentlige nyhedsmail

Charlotte Fogh Gallery

Mejlgade 44, 8000 Århus C

MAIL: cf@charlottefogh.dk

TLF: +45 2929 7105

WEB: charlottefogh.dk

Tirsdag - fredag 12-17, lørdag 11-15


27 Scenes

Morten Schelde

05.10.2019 - 23.11.2019
FACEBOOKEVENT


PRESSEMEDDELELSE

Charlotte Fogh Gallery kan med stor glæde præsentere nye værker af Morten Schelde i galleriets Locker Room. Udstillingen samler trådene fra Scheldes karakteristiske motivverdener, hvor især arkitektur, interiør og landskab udført i monokrome farver har en markant betydning for kunstnerens praksis.

Tegningerne på udstillingen afdækker forskellige observationer fra hverdagen; afspejler hvordan vi konstant bevæger os ind og ud af forskellige rum med eller uden formål. Forskellige perspektiver og kompositioner viser sig i Scheldes tegninger, som formidler de uforudsete oplevelser og uventede glæder, men også livets forgængelighed.

Om værkerne udtaler Schelde:” Tegningerne er en måde at føle min egen tilstedeværelse i verden på. Jeg tegner, ergo er jeg. Nogle gange er det tungt som et Bergmansk drama, andre gange føles billederne som venlige postkort til Verden.”

Morten Schelde (f. 1972) er uddannet fra Det Konglelige Danske Kunstakademi og Det Fynske Kunstakademi. Kunstneren har værker repræsenteret på bl.a. Louisiana Museum of Modern Art, Arken Museum of Contemporary Art, Statens Museum for Kunst og Sorø Kunstmuseum. I 2009 udførte Morten Schelde en større udsmykningsopgave i Frederik VIII’s palæ i København

Skriv kommentarLilith Performancestudio
TAl R - Glyptoteket
Københavns Kunstskole
Kunstskolen Spektrum
Kunsthøjskolen på Ærø
Krabbesholm Højskole